• Gratis verzending boven de €50
  • Uitgebreid assortiment
  • Webwinkelkeurmerk
Home » Merken » To Jungle

Dit zijn Florian en Nadia. Ze komen uit Rotterdam en houden van nieuwe dingen/plekjes/eten ontdekken. Het liefst ontdekken ze deze tijdens het reizen.Ze bezoeken de jungle, duiken langs het rif, bewonderen The Big 5, gaan op bezoek bij lokale families en ga zo maar door. 


Één ding hadden alle ontdekkingen tot nu toe gemeen: ze vonden overal, echt overal plastic. Het plastic was niet alleen te vinden in alle mogelijke vormen in winkeltjes om elk los product, maar ook als afval op plekken waar ze niet makkelijk konden komen,  zoals midden op een onbewoond eiland of diep in de woestijn. 

Op een van deze reizen kregen ze voor het eerst een bamboe rietje in hun cocktail. Het bamboe rietje gaf vastigheid aan gemengde gevoelens die zij beiden al langer hadden over de huidige lineaire consumptiemaatschappij en de eindigheid die hier mee gepaard gaat. 

Veranderen lukt nooit alleen en zodoende zijn ze geen bedrijf gestart dat de wereld gaat veranderen. ze zijn een werkwoord gestart waarmee ze samen met anderen een steentje kunnen bijdragen aan de toekomst.  Dat is To Jungle. Jungle mee!


Dit verkopen wij van To Jungle: