• Gratis verzending boven de €50
  • Uitgebreid assortiment
  • Webwinkelkeurmerk
Home » BLOG » Bambook

Bambook

Ik hou van dingen opschrijven.. Lijstjes, aantekeningen, een aantal nummers om even te onthouden, boodschappen.. Je kent het wel. Met als gevolg dat ik altijd overal briefjes heb liggen met informatie. Wan zo'n klein briefje of een post-it zijn zo geschreven. Maar.... (uiteraard komt er een maar ;)  ) die briefjes zijn dus ook erg makkelijk kwijt te raken en daar ben ik een kei in! 

Want bij het opruimen denk ik dan, ach dat kan wel weer weg, wat achteraf dan weer niet handig is en ik dus de oud papier bak weer kan uitspitten op zoek naar het betreffende briefje. Een ander dingetje is dat de briefjes maar zelden vol zijn, meer dan een aantal woorden of getallen staat er vaak niet op, eigenlijk gruwelijk zonde dus.

Tijdens mij onafgebroken zoektochten naar nieuwe duurzame producten kwam ik op het pad van de herbruikbare notitieboeken. Daar zijn er meer van dan ik in gedachten had!  Ik heb er verschillende uitgeprobeerd en wat mij daaraan opviel was het verschil in kwaliteit en wat dus belangrijk is aan een herbruikbaar notitieblok. Voor mij is dat dat je makkelijk kan schrijven of tekenen, de tekst goed uitwisbaar is en geen afdruk achterlaat, maar ook dat het niet te snel uitwist bij het erover heen vegen met je hand. Als laatste puntje is de kaft, die moet toch wel wat steviger zijn voor mij. 

Uiteindelijk kwam ik bij Bambook uit om de bovenstaande redenen, maar ook om een aantal andere dingen;

  • Bambook is een Nederlands bedrijf, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de boeken in elkaar zetten.
  • Er zijn verschillende variante verkrijgbaar in verschillende prijsklassen
  • Ze hebben een eigen app

En die app is handig. Eigenlijk is het een scan app waarmee je en foto maakt van wat je hebt gemaakt. Het verschil is dat je de fotoscan kan ordenen in verschillende mappen, je kan syncen in de cloud en je alles in 1 oogopslag bij de hand hebt.

dus geen gezoek in een eindeloze rij foto's in een bepaalde map. Maar alles bij de hand. Heerlijk.

Je kunt je dus wel bedenken dat de Bambook in mijn geval overal mee naar toe gaat en standaard op tafel ligt. Even een notitie maken, boodschappenlijstje, noem het maar op . Uitwissen gaat makkelijk met de achterkant van de speciale pen of een nat doekje (evt. met een ietsiepietsie zeep). Ikzelf heb de hardcover variant, dat vind ik prettiger met lijntjes en blanco pagina's , maar we hebben ook de softcover met alleen blanco pagina's en een kartonnen kaft. 

 

Zou het iets voor jullie zijn een Bambook? Ik ga er 1 verloten onder mijn fb/instagram en Websitevolgers! Ga dus naar  reageren op dit bericht hieronder of 1 van deze twee social media pagina's, klik op liken (voor FB en Instagram ) en deel (openbaar) met de reden waarom jij een Bambook wel zou willen en wie weet heb jij binnenkort ook zo'n gaaf Bambook in huis! De actie is verlengt tot 29 februari 11 over 11! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

m.i. reinders
een jaar geleden

lijkt mij super handig, geen papier verspilling,
is ook leuk om kado te doen,
en ga zo door Lotte, goed voor de natuur producten :)

Dyanne
een jaar geleden

Super gaaf boek! Ik ben ook een enorm lijstjes- en briefjesmens. Gebruik altijd allerlei restantpapiertjes hiervoor, maar deze zwerven dus ook altijd op mijn tafel, niet zo’n gezellig gezicht 😅. Zo’n bambook lijkt me een hele mooie oplossing, geen rondzwervende briefjes en toch duurzaam!