• Gratis verzending boven de €50
  • Uitgebreid assortiment
  • Webwinkelkeurmerk
Home » BLOG » Markten / Fairs

Markten / Fairs

Markten en fairs.. Ik sta graag op markten en fairs. Ik vind het namelijk belangrijk dat iedereen mijn producten kan zien, voelen, ruiken en aanraken. Alleen gaat er meer schuil achter 'even' een dagje naar de markt. Voor mij blijft het lichamelijk altijd een belasting, maar wel 1 die ik graag doe. Ik hou van de contacten met de klanten, maar ook met de mensen die, net als ik, veel op markten staan. Je komt elkaar vaak tegen en staat samen in weer en wind (of bloedhete zon) je producten te promoten. 

Wat ik bijzonder vind is dat de doorgewinterde marktmensen eigenlijk een soort 'marktfamilie' is.  Iedereen is bereid elkaar bij te staan met hulp, tips en trics.  Je leert mensen kennen waar je minder mee hebt, maar ook mensen die je raken. 

Wat nog ik nog een erg mooi pluspunt vind is dat je andere producten leert kennen dan verkrijgbaar zijn in de reguliere winkels. Van bijzondere thee (Petra's Theekraam), unieke olie (Simone's Kitchen), Zelfgemaakte tassen en assecoires (Joanzzy) zelfgemaakte mooie kinderkleding, kleding (Pips Hip), Hakhoning, lekkere fudge (Jack Fudge) en nog zo veel meer. Ik kan niet alles benoemen, er zijn zoveel mooie producten, met daarachter evenveel leuke en bijzondere mensen!


Maar de markten kan ik niet doen zonder hulp van Martin en mijn Moeder! want de auto inladen, voorraad naar boven slepen (we hebben helaas geen luxe huis met een grote verwarmde garage waar ik alles zo kan inzetten) doet Martin. En dat scheelt mij lichamelijk een hoop ellende. ;)

En moeders die oppast als ik al vroeg naar een mark moet en Martin is werken.  Of juist in het huishouden bijspringt als het even niet meer lukt. 

Het is altijd hopen dat je een markt terug verdiend en daar wringt het meestal.. Want een marktkraam van 4 meter is ergens tussen de €40 en €90.. (afhankelijk van de markt, locatie etc )en dan moet je heel veeeeel verkopen om het goed te maken. Soms lukt het en soms niet. 

MAAR: zolang ik het leuk vind om te doen, mijn lichaam het aankan (en het onder de streep ook nog te doen blijft) zul je mij tegenkomen op de verschillende markten! Want er gaat toch niets boven uitleg geven over de producten, over mijn ideeën en mensen attenderen op de duurzame alternatieven die er zijn voor plastic. De reacties van mensen zijn onbetaalbaar en.. elk klein stukje plastic minder is meegenomen!

Untill the next time!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.