• Gratis verzending boven de €50
  • Uitgebreid assortiment
  • Webwinkelkeurmerk
Home » BLOG » Daar gaan we dan..

Daar gaan we dan..

Daar gaan we dan.. een blog schrijven. Als ik online ga kijken zijn er zoveel regeltjes, vormen en manieren van blogs, onmogelijk om daar een keuze uit te maken.

Daarom doe ik het lekker op mijn eigen manier. 

Want: Eigenwijs is ook wijs, alleen dan anders. Ik schrijf gewoon vanuit mezelf (uit mijn hart klinkt weer zo zweverig.) Of het iets gaat worden? Geen idee, maar als ik het niet probeer weet ik al zeker dat het mislukt en dus gaan we vandaag van start met dit blog.

Waar dit blog uiteindelijk over gaat is natuurlijk Dots of Nature en alles wat daarbij komt kijken.

Na het ontstaan van het idee van Dots of Nature zijn we begonnen met de uitwerking. We, want zonder Martin (mijn man), mijn moeder en vriendinnen kan Dots of Nature niet bestaan. Martin helpt me met ideeën, praktische zaken en gaat af en toe mee naar markten. Hij heeft een frisse kijk op de dingen en de boerenwijsheid waar ik zo van hou. Hij houd me bij de les en dat heb ik soms in mijn enthousiasme wel nodig.

Mijn moeder helpt me in huis en met de kinderen als Martin is werken en ik weg ben, bijvoorbeeld naar een markt. Ik ben de meest beroerde huisvrouw allertijden (wat mijn moeder volmondig kan beamen) dus wat dat betreft valt er behoorlijk veel eer te behalen.. en dan uiteraard mijn vriendinnen die mij regelmatig bijstaan op markten, producten uitproberen en mijn constante geklets over Dots of Nature aanhoren. 

 

Zij maken het voor mij mogelijk om zoveel tijd en energie in Dots te stoppen. Het uitzoeken van producten, het werken achter de computer, foto's maken en bewerken, bestellingen verzenden, markten plannen, administratie doen.. soms zie ik door de bergen het bos niet meer..

 

Januari is dan ook de tijd om de marktkalender te vullen.  Kijken welke markten er zijn en waar ik wel en niet naar toe wil en kan. En ik moet zeggen, er staan weer geweldige markten gepland! Ik vind het belangrijk naar markten te gaan, dat geeft mensen de kans om de producten te voelen, ruiken en in het echt te zien. En laten we eerlijk zijn, in het echt iets zien is toch anders dan van een foto op de computer!

Voor mijn eerste blog vind ik het nu wel weer even mooi. Geen idee wanneer ik weer blog, maar dat ik blijf bloggen is duidelijk. Op mijn eigen manier, dat dan weer wel!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Wendy de Boer-Zegwaard
een jaar geleden

Leuke blog Lot! Geheel op je eigen wijze....
Lekker nuchter en simpel. Superleuk om het enthousiasme te lezen, ga zo door!

Jess
een jaar geleden

Leuke blog!